Dukan: 15 kilo piir ületatud

Algul mõtlesin iga kuu mingi kokkuvõtte teha kuid mida ma ikka seda üht ja sama juttu nämmutan. Nüüdseks aga on tänase seisuga kaduma läinud 16,5 kilo, teisel poolel lausa 19 kilo. Järgmise kuu algul saab juba kolm kuud täis, küll see aeg läheb nii, et arugi ei saa.
Patustamist pole minul ette tulnud, ind on nii suur sees, et ei kutsugi rajalt kõrvale astuma. Pole juba aastaid nii vähe kaalunud, pm kuus kilo veel ning olen samas kaalus mis pulmade aeg seitse aastat tagasi. Mees lubas kohe dieedi algul, et kui kaalule kahekohalise numbri saab lubab endale ühe “paha” eine ja täide selle lubaduse ka viis. Ma juba mõtlesin, et on nii tubli, et ei patustagi kuid väiksem plika rääkis nende saladuse välja. Loodetavasti jäi see tal tõesti selleks üheks korraks.
Muidu on tuju hea, tahe suur ning kilod kaovad tasa ja targu. Nüüdseks olen üle saanud ka veisehakkliha umbusaldusest, suuremal määral. Erinevatel firmadel on ikka väga erineva rasvasisaldusega see. Viimase aja hitt ongi veisehakklihaga omlett, kõrvale kreeka jogurt ning kõht on pungil. Kana oleme veidi vältima hakanud kuna isu on nii täis söödud, kui püreesuppi saab tehtud on kana selle kõrval täitsa okei kuid niisama enam küll nosima ei kutsu.
Makra peab alati külmkapis olema, saab niisama söödud kui mingi näksi isu tuleb, salatisse pandud, omletti tehtud jne.
Panustan ikka sellele, et suveks tahaks järgmises etapis olla. Kui nii edasi läheb peaks soovitud kaal 4-5 kuu pärast saavutatud olema. Mehel tõenäoliselt veidi varem.

Leave a comment